Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró inicia la renovació del clavegueram del carrer de Burriac i de la ronda de la Cerdanya

Escoltar

Aigües de Mataró inicia la renovació del clavegueram del carrer de Burriac i de la ronda de la Cerdanya

Amb aquestes obres es renovaran les canalitzacions de clavegueram per tal de millorar el sistema de canalització de la zona

L’empresa municipal Aigües de Mataró ha començat aquesta setmana les obres de renovació del clavegueram dels carrers de Burriac i de la ronda de la Cerdanya. Els treballs consistiran a renovar les canalitzacions existents, que es troben en mal estat i tenen una secció insuficient, millorant així el clavegueram d’aquesta àrea de la ciutat.

 

Es col·locaran nous tubs de 60 i 50 centímetres de diàmetre i es substituiran els claveguerons que es troben en mal estat. En quant als paviments, es farà una reposició amb una capa d’asfalt entre les rigoles existents a la ronda de la Cerdanya, i al carrer de Burriac es farà una reposició provisional, ja que el Servei d’Obres de l’Ajuntament té previst la posterior urbanització.

 

Es té previst destinar un total de 362.343 euros per l’execució de les obres i es preveu que tinguin una durada de sis mesos. L’empresa García Cano e Hijos, SA és l’adjudicatària dels treballs. Aquesta actuació forma part del Pla Director del Clavegueram de Mataró (PDCLAM´03) i suposa una millora de l’entorn urbà per a la ciutadania de Mataró.