Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró signa un conveni de col·laboració amb la UPC per participar en un màster de sostenibilitat

Escoltar

Aigües de Mataró signa un conveni de col·laboració amb la UPC per participar en un màster de sostenibilitat

La companyia d’aigües es presentarà als estudiants com a model

La presidenta de l’empresa municipal Aigües de Mataró, SA (AMSA), Quiteria Guirao, i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Antoni Giró, han signat un conveni per la participació d’Aigües de Mataró en la 2a edició del Màster de Sostenibilitat que tindrà lloc a la UPC entre el dia 2 i el dia 13 de febrer de 2009. Concretament la companyia d’Aigües de Mataró serà objecte d’estudi al ‘Seminari internacional sobre organitzacions sostenibles’, que és una assignatura optativa d’aquest màster. El Seminari de Sostenibilitat, que es va fer per primera vegada al 2007, està organitzat pel Centre per a la Sostenibilitat de la UPC i per RCE Barcelona, Centre regional d’Expertesa en educació per al desenvolupament sostenible.


Els objectius principals del seminari són els d’explorar els marcs teòrics i conceptuals de les organitzacions sostenibles, debatre les eines i metodologies que utilitzen aquestes organitzacions, aprofundir en algunes estratègies de sostenibilitat i gestió del canvi i estudiar de primera mà alguns casos concrets d’organitzacions que han implantat iniciatives per augmentar la seva contribució a la sostenibilitat, com és el cas d’Aigües de Mataró.

 

Participant en aquest seminari, Aigües de Mataró reafirma el seu compromís amb el medi ambient, que des de fa uns anys, ha esdevingut una de les seves missions. Aigües de Mataró s’ha compromès a recolzar aquesta iniciativa, assumint el seu interès acadèmic i social com a objecte d’estudi, en tant que empresa que promou la gestió pública de l’aigua des d’una perspectiva de ple respecte a l’entorn social i mediambiental on desenvolupa la seva activitat.

 

El Centre per a la Sostenibilitat de la UPC, responsable organitzatiu del seminari, té entre les seves funcions contribuir a l’assoliment dels objectius estratègics fixats al Pla UPC Sostenible 2015, principalment pel que fa a què tots els seus titulats apliquin criteris de professionalitat en la seva pràctica professional i el seu àmbit d’influència.