Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cirera estrena la nova pista poliesportiva municipal situada a l’avinguda del Corregiment de Mataró

Escoltar

Cirera estrena la nova pista poliesportiva municipal situada a l’avinguda del Corregiment de Mataró

L’equipament era un camp de futbol a 7 que ara s’ha pavimentat i habilitat

La nova Pista Poliesportiva Municipal de Cirera permetrà la pràctica d’esports com l’hoquei patins, el futbol sala o el patinatge artístic, entre altres. L’alcalde, Joan Antoni Baron, i el president de l’Institut d’Esports, Ivan Pera, tenen previst inaugurar l'equipament demà dissabte, 17 d’octubre, a les 18.00 hores. Abans de la inauguració oficial, a les 17.00 hores, tindrà lloc una exhibició de patinatge, i just després dels parlaments un partit d’hoquei entre els equip infantils del Club Hoquei Mataró.

 

La pista s’ha aconseguit amb la pavimentació de l’antic camp provisional de futbol a 7 de Cirera, situat a l’avinguda del Corregiment a l’alçada de la plaça de Francesc Flos i Calcat. El perímetre està format per un rectangle de 40x20 metres i queda delimitat per una tanca d’1 metre d’alçada, amb dues portes d’accés d’1 metre d’ample i una porta de doble full de 4 metres en total. Als extrems transversals de la pista s’ha col·locat una xarxa de protecció de 4 metres d’alçada.

 

La reforma també ha inclòs la col·locació d’un mòdul prefabricat amb serveis i s’ha millorat l’enllumenat per afavorir la il·luminació actual de l’equipament.

 

 

Recinte polivalent

 

Fora pista s’han deixat unes zones pavimentades per escalfar i patinar. Així mateix, s’ha pintat la pista amb les marques d’hoquei patins i futbol sala. Per tal d’aprofitar el recinte, les porteries d’hoquei amb les xarxes de protecció són desmuntables. Les porteries de futbol sala s’han col·locat amb un sistema que no perjudica el paviment, per no posar peces sobresortints que puguin molestar als patinadors. Es preveu que el nou equipament registre un promig de 18.000 usos anuals.

 

Les obres, adjudicades a l’empresa Servicios y Obras Barcelona, S.L. per un import de 215.000 € IVA inclòs, van començar a l’abril. La construcció de la nova pista poliesportiva està finançada pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament duu a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació de 700 llocs de treball.