Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp Municipal d’Hoquei estrena nova gespa artificial

Escoltar

El Camp Municipal d’Hoquei estrena nova gespa artificial

També s’ha millorat l’entorn del terreny de joc

El Camp Municipal d’Hoquei, situat entre el Camí dels Contrabandistes i el carrer de Galícia, ja té nova gespa artificial. L’alcalde, Joan Antoni Baron, té previst presidir el diumenge, 20 de desembre, a les 13.00 hores, la inauguració de les instal·lacions renovades.

 

Els actes amb motiu de la inauguració començaran a les 9.00 hores, amb una gimcana popular d’hoquei amb zona de jocs inflables. A les 12.30 hores, començarà el torneig Special hockey per a disminuïts psíquics, amb la participació de 4 equips. Després tindrà lloc la presentació dels equips de l’Iluro Hoquei Club. Es preveu que, a part de l’alcalde, assisteixin el president de l’Institut d’Esports, Ivan Pera; el president de l’Iluro Hoquei Club, Oriol Cortada; i el president de la Federació Catalana d’Hoquei, Narcís Carrió.

 

 

Les obres de millora

 

El recinte del camp és de 10.737,22 m², però les obres han afectat a una superfície d’11.364,52 m², ja que també s’ha reurbanitzat l’entorn del terreny de joc.

 

L’antiga superfície de joc, que estava deteriorada i no tenia reg automatitzat, s’ha substituït per una nova gespa artificial amb reg automàtic. Al voltant de la gespa s’ha col·locat una vorada de formigó de color gris i una barana de 90 cm d’alçada per protegir els espectadors. També s’ha canviat la tanca perimetral, que estava en mal estat, per una de nova, metàl·lica i de 2 m d’alçada.

 

El sistema de drenatge de les aigües pluvials superficials consta d’una canaleta perimetral a tot el terreny esportiu que drena al col·lector pluvial del torrent Les Valls. Les aigües residuals s’impulsen amb bombament fins el col·lector de la carretera de Cirera. El sistema de reg del camp aprofita les aigües de pous que subministra la companyia Aigües de Mataró. S’ha instal·lat un nou enllumenat que permet la pràctica nocturna de l’esport.

 

 

Entorn del terreny de joc

 

S’ha fet la urbanització parcial de les voreres de l’entorn que limiten amb el carrer de Galícia i s’han plantat varis cedres. S’han construït un conjunt de vestidors i serveis provisionals.

 

El recinte s’ha equipat amb noves banquetes per a tècnics i suplents.

 

El cost de les obres ha estat de prop de 900.000 € (IVA inclòs). Els treballs els ha executat l’empresa Acsa, Obras e Infraestructuras, SA per adjudicació de l’Ajuntament.

 

Els treballs estan finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament ha executat o duu a terme un total de 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació de 700 llocs de treball.