Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp Municipal d’Hoquei tindrà nova gespa artificial

Escoltar

El Camp Municipal d’Hoquei tindrà nova gespa artificial

Està previst que els treballs de millora i adequació durin 7 mesos

L’alcalde, Joan Antoni Baron, i el president de l’Institut d’Esports (IE), Ivan Pera, van visitar ahir les obres de millora i adequació que s’estan realitzant a les instal·lacions esportives del Camp Municipal d’Hoquei, situat entre el Camí dels Contrabandistes i el carrer de Galícia.


 

El recinte tancat, ocupat per l’actual camp, és de 10.737,22 m² però el projecte afecta a una superfície d’11.364, 52 m², ja que també es reurbanitza l’entorn del terreny de joc.

 

Les obres tenen un pressupost d’adjudicació de 814.243,69 € IVA inclòs i les està portant a terme l’empresa Acsa, Obras e Infraestructuras, SA. Els treballs van començar la primera quinzena de maig i està previst que tinguin una durada de 7 mesos.

 

 

Millores de l’equipament

 

L’antiga superfície de joc, que estava deteriorada i no tenia reg automatitzat, se substituirà per una nova gespa artificial amb reg automàtic. Al voltant de la gespa s’hi col·locarà una vorada de formigó de color gris i una barana de 90 cm d’alçada per protegir els espectadors. També es canviarà la tanca perimetral del recinte, que estava en mal estat, per una de nova, metàl·lica i de 2 m d’alçada. També es preveu la futura instal·lació d’una xarxa darrera de les porteries.

 

El sistema de drenatge de les aigües pluvials superficials constarà d’una canaleta perimetral a tot el terreny esportiu. Aquest sistema permetrà la recollida selectiva i el reaprofitament de les aigües per al reg, gràcies a la col·locació d’un dipòsit. S’instal·larà un nou enllumenat que permetrà la pràctica nocturna de l’esport.

 

 

Entorn del terreny de joc

 

Els treballs també inclouen la urbanització parcial de les voreres de l’entorn que limiten amb el carrer de Galícia i la replantació d’una vintena d’arbres. Es construiran de manera provisional un conjunt de vestidors i serveis.

 

El recinte s’equiparà amb noves banquetes per a tècnics i suplents.

 

Els treballs estan finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament durà a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació de 582 llocs de treball.