Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp Municipal de Futbol Cirera estrena gespa artificial

Escoltar

El Camp Municipal de Futbol Cirera estrena gespa artificial

L’equipament té ara nous vestidors prefabricats

L’alcalde, Joan Antoni Baron, té previst inaugurar demà, dissabte 19 de setembre, a les 18.00 hores, la nova gespa artificial del Camp Municipal de Futbol Cirera. Es tracta del segon camp de futbol de Mataró que estrena nou terreny de joc aquest mes, ja que el 5 de setembre es va inaugurar la nova gespa artificial del Camp Municipal de Futbol Pla d’en Boet.

 

L’acte inaugural inclourà els parlaments de l’alcalde, el regidor d’Obres, Serveis i Manteniment, Francesc Melero; el president de l’Institut d’Esports, Ivan Pera; i el president de la Unió Esportiva Cirera, Antonio Jiménez. Els jugadors de la Unión Deportiva Cirera i l’Atlètic Sant Pol estrenaran després la nova gespa amb un partit de la lliga de 2a Territorial Catalana.

 

El Camp Municipal de Futbol Cirera està situat a la carretera de Cirera i compta amb una superfície total de 8.835 m². L’antic paviment de sorra condicionava l’ús a les condicions meteorològiques, ja que quedava inhabilitat per practicar l’esport amb normalitat quan plovia.

 

El nou terreny de joc està preparat per fer partits amb onze jugadors, o bé pot dividir-se en dos camps de futbol 7 de forma transversal. El mobiliari esportiu dels camps de futbol 7 és retràctil, de manera que es podrà desplegar quan es jugui en aquesta especialitat.

 

 

Nous vestidors

 

La millora realitzada també ha contemplat l’enderroc dels antics vestidors, que s’han substituït per uns altres de prefabricats. Els mòduls són metàl·lics i van equipats amb tot el mobiliari necessari i amb els aparells sanitaris de dutxes i serveis.

 

Pel que fa a la xarxa de serveis, s’han fet les connexions a la xarxa general d’aigües residuals i s’han canalitzat les aigües pluvials.

 

 

Projectes del “Pla verd” del Pacte pel Futbol

 

Les obres d’adequació del Camp Municipal de Futbol Cirera van començar al maig. Els treballs han anat a càrrec de l’empresa Construcciones y Rebajes Arids, SA, a qui es van adjudicar les obres per un import de 501.000 € (IVA inclòs).

 

La reforma dels camps de futbol de Cirera i Pla d’en Boet es van acordar dins del “Pla verd” del Pacte pel Futbol, que estableix les actuacions de millora de les instal·lacions esportives. Les obres ha estat finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament duu a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació d’uns 700 llocs de treball.