Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carrer d’Alemanya tindrà una nova àrea de jocs infantils

Escoltar

El carrer d’Alemanya tindrà una nova àrea de jocs infantils

Estarà a prop de la seu de l’Associació de Veïns de Via Europa-Nou Parc Central

El Servei de Manteniment i Serveis està habilitant una nova zona de jocs infantils al carrer d’Alemanya, al tram comprès entre els carrers d’Irlanda i d’Eukadi, a prop de la seu de l’Associació de Veïns de Via Europa-Nou Parc Central. Els treballs van començar la setmana passada.

 

La zona de jocs tindrà un paviment de seguretat, resistent i que amorteix les caigudes. S’hi instal·laran 5 tipus de jocs infantils de motlles i de nova generació per saltar, girar i rotar. La zona de jocs tindrà un tancament perimetral de fusta amb dos accessos. També es crearà una zona d’ombra amb la plantació de tres arbres (tulipers de Virgínia). També es plantaran tres acàcies del Japó, la mateixa espècie d’arbre que ja estan plantades al carrer d’Alemanya.

 

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Áridos Serrano, SL per un import de 43.574,96 €. Els treballs tenen una durada prevista de tres setmanes, i per tant es preveu que estiguin enllestits la segona setmana d’abril.

 

Les obres de creació de la nova zona de jocs al carrer d'Alemanya estan finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament durà a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació de 582 llocs de treball.