Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre d’Informació i Recursos per a totes les Dones edita una targeta de recursos

Escoltar

El Centre d’Informació i Recursos per a totes les Dones edita una targeta de recursos

S’han editat 3.000 exemplars que es troben al CIRD i a diferents serveis

Les dones de Mataró i del Maresme disposen d’un nou material actualitzat per saber on anar o trucar davant de diferents situacions en la que es poden trobar de violència masclista. Es tracta d’una targeta que ha editat el Centre d’Informació i Recursos per a totes les Dones (CIRD- Mataró), situat al carrer de Blai Parera, 6 amb l’objectiu de recollir en un document tota la informació d’interès. Aquest nou material s’ha donat a conèixer avui a la Comissió Municipal Informativa de Serveis Personals.


 

La targeta, de la qual s’han editat 3.000 exemplars, conté les dades bàsiques de la Unitat de Qualitat de Vida de la Policia Local, del Grup d’Atenció a la Víctima dels Mossos d’Esquadra, del Jutjat de Guàrdia i del Jutjat núm.1 de Violència sobre la Dona, del CIRD- Mataró, del Servei d’Orientació Jurídica del Col·legi d’Advocats, la Línia d’atenció a les dones en situació de violència, de l’Hospital de Mataró, dels Serveis socials bàsics de l’Oficina Social d’Atenció Integral (OSAI) i de l’Oficina d’Atenció a la Víctima del Delicte.

 

La distribució de la targeta es realitzarà a través dels diferents serveis de l’Ajuntament i de les altres administracions que treballen en la prevenció i tractament de la violència masclista.

 

 

Activitats trimestrals

 

El CIRD- Mataró és un espai adreçat a totes les dones de la ciutat que té per objectiu millorar la situació de les dones, promovent l’exercici dels drets de plena ciutadania en tots els seus àmbits.

 

Des de la seva inauguració a l’abril de 2007, el CIRD- Mataró ha programat trimestralment un conjunt d’activitats de diferent temàtica. La programació d’ enguany inclou una dotzena de propostes entre tallers, exposicions i xerrades des de la perspectiva de gènere amb l’objectiu de donar eines a les dones per millorar la seva situació davant d’una societat patriarcal i fomentar processos d’autonomia.