Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El consistori posa nom a dos nous centres educatius

Escoltar

El consistori posa nom a dos nous centres educatius

Són l’EB Els Garrofers i el Centre de Formació Permanent Tres Roques

Ahir, dijous 2 d’abril, el Ple va aprovar la denominació de dos nous centres educatius: l’Escola Bressol Els Garrofers i el Centre de Formació Permanent Tres Roques.


 

L’EB Els Garrofers, que està situada a la zona de Figuera Major (carrer de Josep M. de Sagarra, 5), pren el nom del paratge on està ubicada: un paratge del nord-est de la ciutat que abans de l’expansió urbanística estava poblada d’arbres garrofers a l’entorn dels quals famílies i infants gaudien de l’aire lliure en sortides i celebracions en diades assenyalades. Aquest nou centre educatiu entrarà en funcionament el curs 2009-2010.

 

Pel que fa al Centre de Formació Permanent Tres Roques, situat al carrer de les Tres Roques, 21, el nom s’ha pres del carrer denominat així en referència a un topònim antic que assenyala el relleu de la zona: el turó de les Tres Roques, una petita elevació o carena de pedres al descobert que hi ha en aquest sector nord de Cerdanyola.

 

L’Institut Municipal d’Educació va demanar a la Comissió Municipal del Nomenclàtor suggeriments per tal de trobar els noms més adients a aquestes dos nous equipaments municipals.