Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El fotoperiodista Kim Manresa mostra en 50 imatges un recull dels seus viatges arreu del món

Escoltar

El fotoperiodista Kim Manresa mostra en 50 imatges un recull dels seus viatges arreu del món

Es pot veure fins al 21 de novembre a l'equipament municipal Tres Roques

L’exposició itinerant “Escoles d’altres mons” del fotoperiodista català Kim Manresa és la primera exposició que es porta a terme al nou Centre de Formació Permanent Tres Roques (plaça del Canigó, s/n). La mostra es va inaugurar ahir dijous 8 d’octubre i es podrà veure fins al 21 de novembre a la sala d’actes del centre.


 

La mostra reuneix cinquanta imatges que Kim Manresa ha anat recollint durant múltiples viatges arreu del món i al llarg de diversos anys, per portar fins aquí, a través de la seva mirada particular, a un estudiant palestí, un professor de Mèxic o a un grup de nens del cor d’Àfrica.

 

“Escoles d’altres mons” està dirigida al públic en general però sobretot, als estudiants, sent una important eina en la formació de la sensibilitat personal dels ciutadans que tinguin l’oportunitat de visitar-la. La mostra és itinerant i des de principis de 2006 ha recorregut més de 30 municipis de Catalunya.

 

 

La productora cultural de la mostra és C&Duke i compta amb el suport de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona i Unicef. El comissari és l’escriptor salvadorenc Carlos Ernesto García.

 

Una vegada finalitzi aquesta exposició, del 26 de novembre al 26 de desembre l’espai acollirà la mostra “Golha (flors). Aproximació a Afganistan” d’ASDHA (Associació Drets Humans a l’Afganistan).