Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El planejament urbanístic de l’àrea d’equipaments al carrer de Joan Maragall – ronda de Ramon Turró s’aprova de nou

Escoltar

El planejament urbanístic de l’àrea d’equipaments al carrer de Joan Maragall – ronda de Ramon Turró s’aprova de nou

L’Ajuntament fa un text refós que incorpora prescripcions de la Generalitat

El Ple municipal va aprovar ahir un text refós de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació per a la reordenació de l’àrea d’equipaments i dotació d’habitatge públic en el carrer de Joan Maragall – ronda de Ramon Turró.

 

El planejament urbanístic d’aquest àmbit es va aprovar provisionalment al Ple ordinari del passat abril. Es tracta dels terrenys compresos entre el carrer de Joan Maragall, l’escola dels Salesians, la urbanització de Sant Salvador i la ronda de Ramon Turró, amb una superfície de 28.804 m². El planejament preveu la construcció de l’Escola Bressol El Molí de Vent, una nova escola de primària, habitatge públic dotacional i un aparcament privat.

 

El text refós aprovat ahir incorpora les prescripcions demanades per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona, de la Generalitat de Catalunya. Els canvis més importants són els següents:

 

- Es redueix la longitud d’un dels dos edificis, el que se situa a la cota més alta, per millorar les condicions del solar de l’equipament escolar veí. Això comporta la disminució del nombre d’habitatges dotacionals previstos, que queden en 31 com a màxim, quan abans eren 40.

 

- S’incrementen en 182 m² els sòls destinats a sistemes d’espais lliures, i per tant passen de 2.947 m² a 3.129 m².

 

Pel que fa a l’àmbit de l’aparcament privat previst sota el camp de futbol de l’Escola Salesians, el text refós inclou l’obligació de mantenir en superfície les activitats pròpies d’un equipament docent.