Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El secretari general d'Universitats, Màrius Rubiralta, visita les obres de la futura seu del TecnoCampus

Escoltar

El secretari general d'Universitats, Màrius Rubiralta, visita les obres de la futura seu del TecnoCampus

El secretari general d’Universitats de l'Estat, Màrius Rubiralta, ha visitat avui la seu provisional del TecnoCampus Mataró-Maresme (l’edifici TCM v. 1.0), on ha conegut la realitat de les empreses i fundacions que hi tenen la seu. A continuació s’ha desplaçat a les obres del futur nou edifici del parc tecnològic, a la zona del Rengle de Mataró.

 

Rubiralta ha realitzat la visita acompanyat de l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron; la presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alícia Romero; el president de l'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró (PUMSA), Ramon Bassas; i els diputats al Congrés Manuel Mas i Montserrat Palma, a més de directius de PUMSA i del TecnoCampus Mataró-Maresme.

 

TecnoCampus Mataró-Maresme reunirà en un mateix espai un centre tecnològic (CETEMMSA); dues escoles universitàries (EUM i EUPMt) i en un futur la facultat on s'impartiran estudis d'Infermeria; incubadora i preincubadora; i empreses basades en el coneixement. Les obres de la nova seu avancen a bon ritme, de manera que es preveu l’entrada en funcionament al tercer trimestre de 2010.