Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Manteniment comença la renovació dels paviments dels carrers de la Marató i de Premià

Escoltar

El Servei de Manteniment comença la renovació dels paviments dels carrers de la Marató i de Premià

També s’arranja la vorera del parc de Cerdanyola

El Servei de Manteniment de l’Ajuntament de Mataró ha començat els treballs de renovació dels paviments del carrer de Premià i del tram del carrer de la Marató entre els carrers del Rosselló i de l’Estadi, així com l’arranjament de la vorera del parc de Cerdanyola. 


Pel que fa al tram del carrer de la Marató, els treballs consistiran en arranjar la base de la calçada, que presenta una fallida, i posar una nova capa d’aglomerat asfàltic en tota la superfície, ja que la capa de rodament està deteriorada. A més, s’adaptaran a la normativa d’accessibilitat els passos de vianants situats a la cantonada amb el carrer de l’Estadi.

 

Al carrer de Premià també s’arranjarà la base i es col·locarà una nova capa asfàltica per millorar l’adherència dels vehicles donat que és un carrer amb forta pendent.

 

Per últim, a la vorera del parc de Cerdanyola es resoldran diferents problemes. A la vorera situada al costat de l’avinguda de la Gatassa es repararan les parts de panot degradades, es reompliran les juntes de les llambordes per tapar forats i es col·locaran nous escocells. La vorera de formigó rentat situada al costat del passeig de Ramon Berenguer III, que està degradada per l’envelliment i no té amplada suficient, s’ampliarà un metre. 

 

Els treballs van començar a mitjan gener i tenen un termini previst de 3 mesos. Les obres les executa l’empresa Transportes i Excavaciones Mataró SL, per un import d’adjudicació de 184.699 euros.