Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El web municipal activa el servei diari del butlletí informatiu

Escoltar

El web municipal activa el servei diari del butlletí informatiu

Els ciutadans que ho sol·licitin rebran el butlletí a través del correu electrònic

El nou web municipal (www.mataro.cat) té capacitat per generar nous canals de comunicació amb el ciutadà. Una d’aquestes eines és el butlletí digital, també conegut com a “newsletter”, que presenta un resum diari de la informació actualitzada al web municipal.


El butlletí informatiu digital s’enviarà a partir d’avui a una comunitat de subscriptors. Per ser subscriptor només cal donar una adreça de correu electrònic en un apartat del web que també ofereix la possibilitat de donar-se de baixa. Els ciutadans que rebien anteriorment el missatge de coordinació web seran subscrits de forma automàtica al butlletí digital.

 

Els continguts

 

En una primera fase, el butlletí digital recollirà les darreres notícies, les activitats de l’agenda institucional de l’Ajuntament, les campanyes del web, els anuncis oficials, les ofertes de treball municipals, vincles amb els mitjans de comunicació municipals i un enllaç amb l’apartat del web que permet donar-se d’alta o baixa d’aquest servei.

 

En una segona fase, el butlletí també disposarà d’informació de serveis relativa al trànsit, el temps i avisos de protecció civil com l’estat de les platges durant la temporada d’estiu.

 

El butlletí digital, a més d’enviar-se als subscriptors, es podrà consultar en un espai propi del web que disposarà d’un calendari on poder accedir a butlletins de dies passats. Per arribar-hi cal anar a l’apartat “Actualitat” del menú o accedir-hi des d’un dels butlletins.

 

Aquesta nova eina comunicativa es generarà tots els dies laborables i s’enviarà automàticament a les 17h amb la informació que s’hagi editat durant el matí. En el cas que alguna secció no disposi de cap informació nova, aquesta apareixerà buida. En aquesta línia, el butlletí no s’emetrà els dies que no hi hagi cap actualització.

 


El pressupost d’aquest projecte, executat per l’empresa GMV adjudicatària del manteniment del web, és de 10.942 euros.