Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els equipaments esportius de l’avinguda del Corregiment passen a denominar-se Zona Esportiva Municipal de Cirera

Escoltar

Els equipaments esportius de l’avinguda del Corregiment passen a denominar-se Zona Esportiva Municipal de Cirera

El Poliesportiu Municipal de Cirera es dirà Poliesportiu Municipal Jaume Parera

El Ple d’avui 1 d’octubre té previst aprovar la denominació dels equipaments esportius dels voltants de l’avinguda Corregiment i del carrer de Terrassa sota el nom global de Zona Esportiva de Cirera. Aquest tema es va acordar al Ple del Consell Rector de l’Institut d’Esports (IE) del 21 de juliol i es va donar a conèixer a la Comissió Municipal Informativa de Serveis Personals del passat 25 de setembre. 


Record a Jaume Parera

 

El Poliesportiu Municipal de Cirera canviarà el seu nom i passarà a dir-se Poliesportiu Municipal Jaume Parera en record d’aquest home que va ser president del Club Hoquei Mataró durant molts anys i membre de la Federació Espanyola de Patinatge.

 

Un altre bateig fa referència a la nova pista poliesportiva d’hoquei i patinatge que s’anomenarà Pista Poliesportiva Municipal de Cirera. Aquesta pista està ubicada a l’avinguda del Corregiment, en el solar on es practicava de forma provisional futbol 7. Quan aquesta zona va quedar desafectada perquè les pistes de futbol 7 amb gespa artificial es van construir al carrer de Terrassa, al costat del Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca, es van iniciar les obres d’adequació. Aquestes obres, finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), han suposat la creació d’un terreny de joc on s’hi practicarà majoritàriament hoquei, patinatge però que també és apte per la pràctica d’altres esports.

 

Amb aquestes noves denominacions, la nova Zona Esportiva Municipal de Cirera inclou els següents equipaments:

 

-         Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor

-         Poliesportiu Municipal Jaume Parera i León

-         Camp Municipal de Futbol 7 de Cirera

-         Pista Poliesportiva Municipal de Cirera.

 

Aquesta nova zona esportiva se suma a les ja existents: Zona Esportiva Municipal de Cerdanyola que inclou tres equipaments esportius i la de Rocafonda amb tres equipaments més.