Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els habitatges de protecció oficial del carrer de Cosme Churruca reben 16 sol·licituds

Escoltar

Els habitatges de protecció oficial del carrer de Cosme Churruca reben 16 sol·licituds

Un total de 16 persones han demanat un dels 9 habitatges en venda amb protecció oficial de preu concertat situats al carrer de Cosme Churruca, 84-86. Els habitatges tenen plaça d’aparcament i alguns amb traster vinculat.

 

La construcció dels habitatges la promou l’empresa municipal de Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA), i la gestiona la societat municipal Prohabitatge Mataró, SA.

 

Es tracta d’un edifici que fa cantonada, de 15 habitatges, dels quals 9 són de protecció oficial en règim concertat. Els 6 restants, PUMSA els destinarà al reallotjament de famílies afectades pels diferents processos urbanístics de la ciutat, i no entren en procés d’adjudicació.

 

El període de presentació de sol·licituds per aquests 9 habitatges va finalitzar el passat dia 15 de maig, data a partir de la qual Prohabitatge Mataró les valorarà d’acord amb els requisits d’accés i la documentació aportada segons les condicions establertes en les bases de l’adjudicació dels habitatges. 

 

Prohabitatge Mataró en breu exposarà la llista oficial d’admesos i exclosos als següents punts d’informació:

-        a les oficines d’atenció ciutadana

-        als centres cívics de la ciutat

-        al Casal de Joves de la plaça d’Espanya (SIDRAL)

-        a les oficines de la Societat municipal Prohabitatge Mataró (c/ de Pablo Iglesias, 63, 1ª planta, despatx 5)

-        al web www.grup-pumsa.cat

-        al web www.mataro.cat

 

Un cop publicada la llista oficial d’admesos i exclosos, es convocarà a totes les persones admeses per procedir a realitzar el sorteig davant notari per tal d’adjudicar els habitatges.

 

Característiques dels habitatges

 

Els 9 habitatges amb protecció oficial són de venda de preu concertat i estan situats al carrer Cosme Churruca núm. 84-86, en un edifici tester fent cantonada, de planta subterrània amb garatge, local en planta baixa i tres plantes pis.

 

Les dues primeres plantes disposen de 6 habitatges i la planta tercera en disposa de 3, tots d’entre 1 i 2 dormitoris i superfícies útils entre 36,58,m2 i 57,15 m2.

 

Tots els habitatges compten amb fusteria exterior d’alumini i vidres amb càmera d’aire, amb persianes corredisses d’alumini, paviment de terratzo i marbre als espais comuns.

 

L’edifici disposa d’instal·lacions centralitzades de producció d’aigua calenta sanitària i calefacció mitjançant plaques solars així com calefacció per terra radiant. A més, l’edifici compta amb un espai per a bugaderia en la planta tercera, amb armaris individuals per a cada habitatge i estenedors al terrat de la mateixa planta.

 

Els habitatges s’adjudiquen amb plaça d’aparcament, i alguns amb traster. El preu dels pisos se situa a partir de 109.000 euros, les places d’aparcament es troben al voltant dels 29.000 euros i els trasters a partir de 3.700 euros.

 

Està previst que les obres dels habitatges concloguin durant el primer trimestre de 2010.