Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els usuaris del Casal de la Gent Gran del Parc Central tindran descomptes a l’aparcament de la plaça d’Espanya

Escoltar

Els usuaris del Casal de la Gent Gran del Parc Central tindran descomptes a l’aparcament de la plaça d’Espanya

 

La regidora de Gent Gran, Núria Aguilar, i la presidenta de l’Associació Casal Gent Gran del Parc de Mataró, Carme Iglesias, han signat avui un protocol de col·laboració per facilitar descomptes als usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran del Parc Central que utilitzin l’aparcament de la plaça d’Espanya.

 

L’objectiu de l’acord és facilitar la mobilitat de la gent gran per incentivar i facilitar la participació dels usuaris del Casal als actes que s’hi organitzen. El col·lectiu de gent gran s’afegeix així a la llista de col·lectius i entitats que tenen signats acords similars a Mataró per afavorir la participació en activitats culturals, esportives, educatives o de comerç amb descomptes a l’aparcament.

 

Els avantatges per als usuaris del Casal Municipal per a la Gent Gran del Parc es regularà mitjançant un conveni entre l’associació i l’empresa municipal Gintra, que gestiona els aparcaments públics de Mataró. L’Associació del Casal de la Gent Gran del Parc de Mataró rebrà vals de descompte del 50% de l’import de l’aparcament per lliurar als membres de l’entitat i als usuaris de l’equipament en general.

 

L’entitat es compromet a difondre aquest servei en els diferents actes que organitzi. Els vals de descompte estan disponibles a partir d’avui.

 

S’estableix un període de prova de 3 mesos per valorar l’impacte i ús real dels tiquets. Si la iniciativa té prou èxit, l’acord tindrà vigència durant 1 any.