Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ilaria Mauro, guanyadora de l’última Mostra d’Art Jove, presenta la seva exposició individual a l’Espai f

Escoltar

Ilaria Mauro, guanyadora de l’última Mostra d’Art Jove, presenta la seva exposició individual a l’Espai f

Es podrà veure fins al 14 de febrer

“Ho fatto un fioretto” és el títol de l’exposició que s’inaugura avui, a les 10 h, a l’Espai f (carrer Nou, 11). L’exposició és el resultat de la beca de producció del premi de la 8a Mostra d’Art Jove en la qual l’artista va participar. La convocatòria de la mostra i l’exposició dels projectes seleccionats que es va dur a terme al mateix Espai f entre el 4 de juny i el 5 de juliol d’aquest any han estat organitzades per l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC).


 

L’exposició, que es podrà veure fins al 14 de febrer, consta d’una videoinstal·lació que gira entorn de la relació entre alimentació i cos, reflexionant sobre temes com l’abstinència i la seva influència tan espiritual com física per a qui la practica.

 

Ilaria Mauro va néixer a Mariano Comense, Itàlia, l’any 1983, i actualment viu i treballa a Barcelona. És llicenciada en Belles Arts per l’Acadèmia de Brera a Milà. Ha cursat estudis de pintura i entre el 2006 i el 2008 a la Universitat de Barcelona. Actualment està estudiant a l’Escola Superior de Fotografia Grisart. Ha participat en diferents workshops amb artistes com Andrés Hispano i Félix Pérez-Hita (Quam 09), René Francisco, Antoni Miralda, Alicia Rios i Aldo Spoldi. El 2007 i 2008 ha format part de l’equip de la Fundació Food Cultura d’Antoni Miralda, i ha col·laborat en diferents activitats i exposicions com la Gaiata Pelegrina a l’Espai d’Art Contemporani de Castelló.

 

Ha participat en diferents exposicions col·lectives entre Barcelona, Milà, Cartagena, entre les quals cal destacar: Festival Loop a la Galeria Àngels Barcelona, la Mostra d’Art Jove de Mataró, la Mostra de Cine ¡Cómetelo!, Festival Mucho Más Mayo de Cartagena, I Dissabtes del Caixa Fòrum, Festival eBent, Fundació Espais de Girona, Museo della Permanente a Milà, Galleria Ricci Oddi a Piacenza.