Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament fa entrega de les maquetes gravades pels grups guanyadors d’anteriors edicions del Cirera Rock

Escoltar

L’Ajuntament fa entrega de les maquetes gravades pels grups guanyadors d’anteriors edicions del Cirera Rock

Aquesta nit se celebra la final del concurs de música jove d’aquest any

La regidora de Joventut, Ana M. Barrera, farà entrega aquesta mitjanit al pati del CEIP Cirera de les maquetes promocionals gravades pels grups guanyadors de les edicions de 2003 a 2007 del Cirera Rock. L’entrega es farà després de les actuacions dels grups participants al XVII Concurs de música jove Cirera Rock, que està organitzat per la Comissió de Festes de l’Associació de Veïns de Cirera i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, el Col·lectiu de Músics del Maresme i la llibreria Robafaves.

 

Al Cirera Rock poden participar formacions de qualsevol gènere que no tinguin contracte discogràfic i no formin part de cap catàleg discogràfic, i que tampoc s’hagin creat expressament per a l’ocasió. El conjunt guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 500 € aportat per l’organització i l’Ajuntament, així com un premi en material musical. També podrà realitzar un concert no remunerat en un esdeveniment important de la ciutat i gravar en un estudi professional un single promocional amb tres cançons (maqueta) a càrrec de l’Ajuntament.

 

Els 4 grups finalistes de l’edició d’aquest any, i que actuaran aquesta nit, són C.R.O.S.S, Laguna, Hombres Solos i ClímaX. Les actuacions comencen a les 21.30 hores i cada grup podrà tocar durant 25 minuts.

 

El lliurament de les maquetes tindrà lloc després de les actuacions dels finalistes, i abans de l’actuació del grup convidat, que aquest any és Lilith. En concret, es farà entrega de les maquetes gravades pels grups Pandilla Basura (guanyador del 2003), Dealan (2004), Il Putto musicante (2005), Ilinoise (2006) i Black Rose (2007). La maqueta del grup guanyador de l’any passat està en fase de producció.