Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament habilita els 4 locals per a usos socials situats sota la nova pista poliesportiva de La Llàntia

Escoltar

L’Ajuntament habilita els 4 locals per a usos socials situats sota la nova pista poliesportiva de La Llàntia

Les obres consisteixen en el condicionament interior

L’Ajuntament de Mataró ha començat les obres d’adequació dels 4 locals situats sota la nova pista poliesportiva de La Llàntia, al nou edifici d'equipament construït per l’empresa municipal d’urbanisme PUMSA.

 

La superfície de l’equipament és de 1.150m². L’equipament es compartimenta en 4 locals independents que tenen accés directe des del nou espai públic de La Llàntia, que també urbanitza PUMSA, i que quedarà configurat a diferents nivells als entorns del carrer de La Boixa.

 

Els locals estan dotats amb aigua, serveis sanitaris, extinció d’incendis, electricitat, enllumenat, telèfon, telecomunicacions i condicionament d’aire fred i calent. Tots els locals estan equipats amb un bany adaptat i, a més, a dos dels locals s’hi han previst espais per a cuines.

 

Els treballs per a la construcció i l’adequació de l’equipament consisteixen en el subministrament i col·locació dels paviments, les divisòries interiors mitjançant panells prefabricats, instal·lacions de climatització i renovació d’aire, instal·lacions d’aigua i electricitat, serveis i xarxa de telecomunicacions.

 

Les obres d’adequació s’han adjudicat a l’empresa Construcciones Trade, SL per un import de

689.654,82 € (IVA inclòs). Es preveu que els trebals tinguin una durada de 4 mesos.

 

Les obres d’adequació dels 4 locals està finançada pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament durà a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació de 582 llocs de treball.

  

Pla Especial de Millora Urbana

 

L’edifici on s’ubicarà el nou equipament públic es troba al cor del barri de La Llàntia, formant part d’un conjunt d’operacions urbanístiques que es desenvolupen dins el Pla Especial de Millora Urbana de La Llàntia de Mataró.

 

Així, a la part de sota del mateix edifici on hi ha els locals s’ha construït un aparcament, mentre que a la part superior s’hi ha instal·lat una pista esportiva a l’aire lliure amb la corresponent zona de vestidors i serveis. L’edifici d’equipament limita amb un altre edifici d’ús comercial de dues plantes, que també edifica PUMSA, el nou Centre d’Atenció Primària de La Llàntia i el carrer de la Verge de Guadalupe.