Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament inaugura les millores del camp municipal de futbol Pla d’en Boet

Escoltar

L’Ajuntament inaugura les millores del camp municipal de futbol Pla d’en Boet

S’ha col·locat gespa artificial i s’han eliminat les barreres arquitectòniques

El camp municipal de futbol Pla d’en Boet, situat al carrer de Freta amb l’avinguda Lluís Companys, disposa de gespa artificial després de les obres de millora que s’han portat a terme en els darrers mesos. L’alcalde, Joan Antoni Baron, va presidir dissabte 5 de setembre l’acte d’inauguració on també van intervenir el president de l’Institut d’Esports (IE), Ivan Pera, el regidor d’Obres, Serveis i Manteniment, Francesc Melero i el president del Club Esportiu Futbol Pla d’en Boet, Albert Forns.


 

L’actuació es va acordar en el “Pla Verd” inclòs en el Pacte del Futbol el qual marca les línies de treball per millorar les instal·lacions esportives on es practica aquest esport i s’ha realitzat amb el finançament del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

 

La intervenció, a càrrec de l’empresa Mondo Ibèrica, S.A., ha millorat les condicions del terreny de joc que era de sorra i el feia impracticable quan plovia. Ara el camp disposa d’un paviment de gespa artificial i el terreny de joc s’ha preparat per poder jugar partits de futbol convencional (11 jugadors) com per poder dividir el camp transversament i poder jugar dos partits de futbol7.

 

També s’ha instal·lat una xarxa de reg per aspersió i la il·luminació s’ha adaptat a les noves necessitats del camp. En concret, s’han desplaçat les columnes existents de 13 metres d’alçada per afavorir una millor il·luminació.

 

 

Camp més accessible

 

Les obres han suposat l’habilitació d’un accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i s’han eliminat les escales i els esglaons aïllats. S’ha renovat el paviment del perímetre del camp i s’han canviat les tanques malmeses que delimiten la instal·lació.

 

La xarxa de clavegueram és únicament pluvial i el col·lector general va paral·lel a la línia posterior del camp fins al clavegueram existent a l’avinguda de Lluís Companys.

 

Els treballs, amb un durada de quatre mesos, han tingut un cost de 560.000 €.