Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament instal·larà al Parc Central una àrea de jocs interactius controlada per un servidor

Escoltar

L’Ajuntament instal·larà al Parc Central una àrea de jocs interactius controlada per un servidor

El projecte potenciarà l’ús lúdic de la zona verda amb una proposta innovadora

Un projecte innovador dotarà al Parc Central d’una àrea de jocs interactius destinats a nens de 6 a 15 anys. El sistema disposarà de quatre elements de jocs, un d’ells un rocòdrom, que estaran controlats per un servidor i ocuparan una superfície de 216 m².

 

La nova zona de jocs s’instal·larà a la plaça Mossèn Joan Pau Pujol, dins el nou Parc Central, a prop de l’avinguda del Corregiment de Mataró. Cada joc interactiu tindrà un controlador i diferents botons que caldrà tocar per aconseguir els objectius del joc.

 

Els diferents elements de joc permetran treballar habilitats com l’agilitat, la velocitat, l’estratègia, la memòria, el rendiment, la coordinació, la força, la resistència i el treball en equip. L’àrea de jocs disposarà de terres de seguretat per amortir possibles caigudes. El servidor comptarà amb un ordinador amb sistema Linux i estarà integrat en un armari resistent al vandalisme.

 

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí els plecs de condicions que regiran la contractació d’aquest servei per procediment obert, així com convocar la licitació per adjudicar el contracte per un import màxim de 97.270,06 € (IVA inclòs). Els criteris que s’utilitzaran per valorar les propostes de les empreses que es presentin són l’oferta econòmica (80%), el termini d’execució dels treballs (10%) i les possibles millores respecte als requisits establerts als plecs de condicions (10%).