Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora el Casal de Joves de la plaça d’Espanya

Escoltar

L’Ajuntament millora el Casal de Joves de la plaça d’Espanya

El Servei de Manteniment ha realitzat un seguit de millores a l’interior del Casal de Joves de la plaça d’Espanya, situat a la cantonada entre la ronda d’Alfons X i el passeig de Carles Padrós. L’actuació, amb un pressupost de 28.800 € amb iva inclòs, va ser adjudicada a l’empresa Construcciones Santiago Ramírez Sanz, S.L. i s’ha fet en dos mesos.


 

Les finestres de la sala de la planta baixa, que actualment fa les funciones de sala d’estudi, s’han canviat per millorar les condicions d’aïllament acústic amb l’exterior. Fins ara les finestres tenien un vidre senzill mentre que les actuals disposen de vidres dobles amb càmera de gruixos diferents per trencar al màxim el soroll procedent del trànsit rodat de la ronda d’Alfons X. També s’han insonoritzat les portes tallafocs que comuniquen amb el gimnàs, ara en desús, amb un envà de cartró guix en el costat del forat que ha quedat enrasat amb la paret actual; s’ha col·locat una placa de pladur amb perfils d’acer galvanitzat per evitar cops i a l’interior s’ha posat una planxa rígida de llana de roca. Les llums s’ha substituït per una suspeses al sostre amb cables i tubs fluorescents que garanteixen una il·luminació òptima per a la sala d’estudis.

 

En el primer pis, la sala d’actes disposa d’un nou paviment, s’ha ampliat un dels despatxos i s’ha creat una sala de reunions annexa al despatx. Per últim, s’han pintat totes les parets i sostres de les sales comuns, els accessos i els despatxos amb pintura plàstica.

 

Les obres estan finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament durà a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació d’uns 700 llocs de treball.