Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora els sistemes de seguretat i prevenció de les cotxeres del Mataró Bus

Escoltar

L’Ajuntament millora els sistemes de seguretat i prevenció de les cotxeres del Mataró Bus

El sortidor de la benzina disposarà d’una marquesina

El Servei d’Obres ha iniciat aquesta setmana els treballs de millora de les cotxeres del Mataró Bus, situades al carrer de Francesc Layret. L’actuació, a càrrec de l’empresa Electricitat Boquet, SL, millorarà els sistemes de seguretat i prevenció de l’edifici.


El projecte forma part del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament durà a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació d’uns 700 llocs de treball.

 

 

Més punts de llum i una marquesina

 

L’enllumenat d’emergència actual s’ampliarà amb més punts de llum perquè s’adapti a les noves normatives de seguretat. La instal·lació elèctrica de tot l’edifici s’adaptarà al Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió i les boques d’incendi s’actualitzaran amb nous materials. Per últim, es construirà una marquesina en el sortidor de la benzina que protegirà els treballadors de la pluja i conservarà durant més temps el sortidor en bon estat.

  

El pressupost de l’actuació és de 7.693,43€ i té una durada prevista de tres setmanes.