Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa en marxa places d’estacionament gratuït amb limitació horària a la zona comercial de Peramàs

Escoltar

L’Ajuntament posa en marxa places d’estacionament gratuït amb limitació horària a la zona comercial de Peramàs

Estan pintades de color taronja i es poden utilitzar durant 1,5 hores

El Servei de Mobilitat posa en marxa aquesta setmana places d’estacionament gratuït amb limitació horària als entorns de la zona comercial de Peramàs-Esmandies, amb l’objectiu de garantir la rotació dels vehicles.

 

Els comerciants de la zona van demanar fa mesos a l’Ajuntament l’existència de places de rotació en aquest sector de la ciutat. L’actuació s’ha consensuat amb l’Associació de Veïns de Peramàs-Esmandies i amb els comerciants i professionals de la zona, agrupats sota la marca La Gran Botiga.

 

 

Una trentena de places

 

Es tracta d’una trentena de places a les quals es pot estacionar durant un temps màxim d’1,5 hores. La limitació horària és efectiva de dilluns a dissabtes feiners, de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

 

Les places amb limitació horària estan senyalitzada a terra amb pintura de color taronja per diferenciar-les de la zona blava, que sí és de pagament. La senyalització vertical també adverteix als conductors de la limitació horària i dels horaris de funcionament. La Policia Local vigilarà que els usuaris respectin la senyalització i no sobrepassin el temps d’estacionament permès.

 

Les places estan situades a la ronda de Leopoldo O’Donnell i al carrer de Joan Larrea. La creació de la zona taronja no suposa perdre places d’aparcament no regulat si és té en compte el nombre global d’estacionaments situats als voltants de la plaça d’Occitània. La zona taronja s’ha pogut crear per la reconversió d’algunes de les places de càrrega i descàrrega existents.

 

A la ciutat existeixen també zones d’estacionament gratuït amb limitació horària a l’avinguda del Perú i als voltants del Parc de Cerdanyola i el carrer de Josep Monserrat Cuadrada.