Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reforma les instal·lacions elèctriques del CEIP Camí del Mig i del CEIP Cirera

Escoltar

L’Ajuntament reforma les instal·lacions elèctriques del CEIP Camí del Mig i del CEIP Cirera

Es farà la mateixa actuació a tres centres més d’educació infantil i primària

El Servei de Manteniment i Serveis de l’Ajuntament ha començat els treballs de renovació de les instal·lacions elèctriques dels centres d’educació infantil i primària Camí del Mig i Cirera. La reforma, que va començar a executar-se el 30 de març, té com a objectiu adaptar i actualitzar les instal·lacions elèctriques en previsió de les necessitats presents i futures, així com aconseguir que els centres educatius siguin energèticament més eficients.

 

Entre les actuacions que es duran a terme hi ha la instal·lació de balastros electrònics per optimitzar el consum de les lluminàries; la utilització de comptadors de llum digital; i la instal·lació als banys de detectors de presència, moviment i fotolumínics per controlar l’encesa i apagada de llums. D’altra banda, també es preveu la instal·lació de sistemes d’estalvi de consum d’aigua sanitària, calefacció i de control elèctric integrat.

 

Els treballs han estat adjudicats a Electricitat Boquet, SL. En el cas del CEIP Camí del Mig, les obres tenen un pressupost de 216.748,39 € (IVA inclòs), mentre que les del CEIP Camí del Mig costaran 263.733,66 € (IVA inclòs). Les dues actuacions tenen un termini d’execució de 2,5 mesos.

 

L’Ajuntament també reformarà aquest any les instal·lacions elèctriques dels centres d’educació infantil i primària Tomàs Viñas, Rocafonda i Camí del Cros.

 

Les obres de reforma de les instal·lacions elèctriques dels 5 centres educatius estan finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament durà a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació de 582 llocs de treball.