Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ampliació dels estudis de Mataró Ràdio permet doblar els espais de l’emissora municipal

Escoltar

L’ampliació dels estudis de Mataró Ràdio permet doblar els espais de l’emissora municipal

Inclou un nou control i locutori

L’Ajuntament ha ampliat els estudis de Mataró Ràdio, situats a la primera planta del centre Cívic Pla d’en Boet. Els treballs han permès doblar la superfície de les instal·lacions de l’emissora municipal amb l’ocupació d’espais contigus, de manera que la ràdio té ara 204 m² útils. L’alcalde, Joan Antoni Baron, va inaugurar ahir les obres d’ampliació.

 

A la zona ampliada s’han reubicat la redacció, el despatx de direcció i l’administració. A més, s’hi ha instal·lat un nou locutori i un nou control i una cabina de gravacions per als serveis informatius. La recepció es manté al mateix lloc que abans, i es compta amb un nou espai per a magatzem.

 

 

Més mitjans per a la producció pròpia

 

L’ampliació fa que Mataró Ràdio disposi ara de més mitjans per a la producció pròpia. L’emissora té ara 3 controls i 2 locutoris, a més de la cabina de gravacions, de manera que un dels estudis es pot utilitzar per a la programació en directe, un altre per a les gravacions de programes i el tercer control possibilita gravacions amb autocontrol.

 

Els nous estudis compten amb els espais totalment insonoritzats i condicionats acústicament.

 

Les obres d’ampliació van començar a principis de febrer i han estat executades per l’empresa Acústica Integral, SL per un import de 153.941 € (IVA inclòs). A més, s’han fet les instal·lacions de baixa freqüència necessàries, a càrrec de l’empresa Quasar SA i per un import de 114.075 € (IVA inclòs). Així mateix s’ha adjudicat a l’empresa SALA, SL el subministrament de material informàtic per un import de 27.016 €. Per últim, els nous espais també s’han dotat amb el mobiliari necessari.