Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’espectacle “Désir” de Trànsit Dansa s’estrena en el festival DansaT!

Escoltar

L’espectacle “Désir” de Trànsit Dansa s’estrena en el festival DansaT!

L’obra es presenta demà 17 d’abril al Sant Andreu Teatre de Barcelona

Demà divendres, 17 d’abril a les 21 h, l’espectacle “Désir” de la companyia resident de l’Institut Municipal d’Acció Cultural Trànsit Dansa s’estrena dins la sisena edició del festival DansaT! del Sant Andreu Teatre de Barcelona.


 

Aquest muntatge multidisciplinar creat per la coreògrafa Maria Rovira es va presentar en format de preestrena el passat mes de desembre al Teatre Monumental de Mataró. La representació va anar acompanyada d’un documental del procés de creació del muntatge.

 

L’espectacle gira al voltant del concepte del desig com a estímul humà i tot el món simbòlic que pot néixer a partir d’ell. Maria Rovira va prendre com a punt de partida per a la creació d’aquesta obra “Les arquitectures del desig”, un llibre de J.A. Medina. En l’espectacle la música té un paper molt rellevant. La composició musical central és original i les mateixes ballarines la interpreten en directe.

 

Després de participar en la 6a edició del Festival de dansa de Sant Andreu (DansaT!), la companyia iniciarà una gira per la geografia espanyola.

 

Abans, però, Trànsit Dansa actuarà a Mataró pel Dia Internacional de la Dansa el proper 29 d’abril.

 

Altres projectes que la companyia Trànsit Dansa té previstos per aquest any són la representació de “Dones de Shakespeare” a la Sala Muntaner del 15 al 26 de juliol, dins de la programació del Festival Grec 2009. La companyia també participarà, amb la peça “Prendre el vol”, al Festival Internacional de Dansa Contemporània en Paisatges Urbans – Dies de Dansa 2009 els propers 10 de juliol, a les 19 h, a Mataró, i 11 de juliol, a les 21 h, al CCCB de Barcelona.

 

Finalment, la peça “El salt de Nijinsky”, també presentat en preestrena al Teatre Monumental de Mataró, estarà de gira internacional: a finals del mes de juiol a Croàcia al festival Internacional d’Arts d’Istria, i del 6 al 20 de setembre per diferents ciutats d’Argentina, com Rosario, Còrdoba, Santiago del Estero, Tucumán, Salta i Jujuy.