Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IES Miquel Biada i l’empresa Procter & Gamble signen un conveni de formació

Escoltar

L’IES Miquel Biada i l’empresa Procter & Gamble signen un conveni de formació

S’adreça als professors i alumnes del centre i als treballadors de l’empresa

La presidenta de l’Institut Municipal d’Educació de Mataró (IME), Conxita Calvo, i el cap de Recursos Humans de l’empresa Procter & Gamble Mataró, SL, Antonio Ciller, han signat avui un protocol de col·laboració per a la formació específica en matèria industrial, branques d’Anàlisi i Control, Manteniment industrial i Administració.


 

L’empresa Procter & Gamble Mataró SL és una empresa de reconeguda experiència en l’àmbit de la producció, fabricació, compra, venda, importació, exportació i emmagatzemament de productes per a la indústria. Un 15% de la seva plantilla s’ha format a l’IES Miquel Biada.

 

L’IES Miquel Biada és el centre de formació professional de més tradició a la ciutat i està en contínua adaptació a les necessitats de l’entorn. En aquesta línia va adaptant la seva oferta educativa a les necessitats de la ciutat i la comarca i treballa per coordinar-se amb el teixit productiu de la ciutat.

 

Així, el conveni concreta que l’empresa Procter & Gamble:

 

. Possibilitarà la incorporació d’un professor a la seva activitat industrial i/o activitats formatives relacionades amb el sector industrial per tal d’actualitzar coneixements.

 

. Proporcionarà un entorn de pràctiques per als alumnes dels diferents cicles formatius implicats, una vegada els alumnes hagin acabat el primer any del cicle formatiu de Grau Mitjà o Grau Superior.. Podrà contractar laboralment per un període determinat a l’alumne que més s’adapti a les seves necessitats, atenent al seu rendiment en les pràctiques conveniades a final de cada curs.

 

Per la seva banda, l’IES Miquel Biada:

 

. Es compromet a organitzar activitats de formació per als treballadors de l’empresa en matèria d’especialitats d’Anàlisi i Control, Manteniment industrial i Administració.

 

. - Proporcionarà a l’empresa alumnat format en les especialitats abans anomenades i introduirà formació tècnica relacionada amb Electricitat i Manteniment industrialAquest protocol de col·laboració, per dos anys prorrogable, s'emmarca en una línia de treball que busca la col·laboració formativa entre l'IES Miquel Biada i empreses de la comarca amb l'objectiu de trobar lligams entre la formació i la realitat empresarial. En aquesta línia, s’han signat convenis de col·laboració amb el Grup ADISA, l’empresa Cruxent i Automòbils ESERMA.