Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMAC programa dues obres de teatre per al darrer trimestre de l’any

Escoltar

L’IMAC programa dues obres de teatre per al darrer trimestre de l’any

“El quadern gris” i “Product” es podran veure el 12 i 17 d’octubre, respectivament

 


El Teatre Monumental obrirà les seves portes el proper 12 d’octubre després de les obres de reforma que faran l’equipament cultural més accessible. El projecte, ara en execució, és una de les actuacions del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL). Les obres han suposat la construcció d’una nova escala d’accés pel costat de llevant a l’amfiteatre, per millorar el pas i facilitar l’evacuació contra incendis, amb l’obertura d’una nova porta al vestíbul. També s’eliminaran les barreres arquitectòniques de l’entrada principal i s’anivellarà  el vestíbul a l’altura del carrer. D’aquesta manera el terra del vestíbul tindrà el mateix pendent de la via pública. La coberta del teatre se substituirà per una que sigui impermeable. La taquilla se situarà a la Riera i s’instal·larà nova retolació. Una altra de les millores que es portarà a terme, de forma paral·lela al projecte del FEIL, és la millora de l’acústica de la sala.

 

 

Aquestes obres de millora han provocat que l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) hagi programat una mini temporada, amb dues peces de teatre de diferent temàtica.

 

 

12 d’octubre, 19 h : “El quadern gris”

 

Aquesta obra de teatre es basa en una de les obres cabdals de Josep Pla, “El quadern gris”. Dirigida per Joan Ollé, els actors Joan Anguera, Ivan Benet i Montserrat Carulla posen veu i moviment a les paraules del dietari que Pla va escriure entre els anys 1918 i 1919 i que després, cap a finals dels anys 60, va revisar i es va publicar com el primer tom de la seva obra completa.

 

 

17 d’octubre, 21 h: “Product”

 

Dirigida per Jorge Manrique, l’obra explica la història d’un productor de cinema que tracta de convèncer una jove actriu,que travessa un mal moment professional, que interpreti el paper protagonista del seu proper projecte: un film d’acció que barreja una tòrrida història d’amor amb el terrorisme islàmic. David Selva, Mireia Aixalà i Norbert Martínez són els actors d’aquesta obra de teatre.

 

Venda d’entrades

 

Les entrades es posen a la venda el proper 23 de setembre a un preu de17 euros a platea i 14 a l’amfiteatre. Els ciutadans que disposin d’abonaments d’altres temporades i el vulguin renovar ho poden fer fins al 4 de setembre. Els ciutadans que vulguin abonar-se per primera vegada ho han de sol·licitar a l’IMAC els dies 16, 17 i 18 de setembre. Els preus dels abonaments és de 20,40 euros a platea i de 16,80 a l’amfiteatre.

 

Les entrades es poden comprar a través del Servei de Tel-entrada (902 10 12 12), a les oficines de Caixa Catalunya i a l’IMAC (carrer de Sant Josep, 9 )