Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Institut d’Esports posa en marxa el programa de formació per a la temporada 2009-2010

Escoltar

L’Institut d’Esports posa en marxa el programa de formació per a la temporada 2009-2010

L’Institut d’Esports va iniciar el passat mes d’octubre les activitats corresponents al programa de formació per a la temporada 2009-2010. Aquest programa és un dels objectius establerts al Programa d’Actuació Municipal 2009 pel que fa a l’esport i s’adreça fonamentalment a la formació en gestió d’entitats, monitoratge, i formació professional en matèria esportiva.



L’Institut d’Esports organitza directament algunes de les accions formatives i col·labora en d’altres amb la cessió d’espais i instal·lacions i en la realització de gestions.


 

Programa d’activitats

 

Les activitats organitzades per l’Institut d’Esports s’imparteixen al Centre de Formació Permanent de Tres Roques i són:

 

- Curs de Formació per a Directius.

El curs consta de 4 blocs que tracten aspectes d’interès per a les entitats i clubs esportius com la recerca de patrocinis, les subvencions, el treball amb valors, la planificació estratègica, la responsabilitat civil o la comunicació, entre d’altres. El curs està organitzat en un format de taula rodona. El primer bloc va tenir lloc el passat 26 de novembre amb la temàtica “Treballar amb valors el respecte als altres”. Els tres blocs restants s’impartiran al llarg del 2010.

 

-Jornada de formació per a àrbitres de Futbol A7 dels Jocs Escolars que va tenir lloc el 5 de novembre.



- Jornada de formació per a àrbitres dels Jocs Escolars.

La jornada va tenir lloc a el 17 d’octubre organitzada amb la col·laboració del Club Joventut Handbol Mataró.

Pel que fa a les d’accions formatives en què hi col·labora l’Institut d’Esports trobem uncurs de formació bàsica per a monitors de futbol base, organitzat per l’Escola Catalana d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol; un curs d’iniciació a tècnic esportiu organitzat pel Consell Esportiu del Maresme i un cicle de grau mitjà de tècnic en futbol que organitza l’IES Alexandre Satorras.



A més des de l’Institut d’Esports es fa difusió d’accions formatives organitzades per altres entitats, com el curs de formació de Boccia i Slalom, organitzat per la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral.