La Fundació TCM Audiovisual participa en la Fira MAC de Granollers

Hi col·laboren alumnes de les dues escoles universitàries de Mataró

Avui i demà, 27 i 28 de maig, té lloc a Granollers la 10a edició de l’Audiovisual MAC 09 (Mercat Audiovisual de Catalunya). Com a Centre Tecnològic Audiovisual reconegut per ACC10, la Fundació TCM Audiovisual (que impulsa la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme) hi participa activament amb un estand propi. A més, per mitjà d'alumnes de la Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT) i l'Escola Universitària del Maresme (EUM) la fundació donarà suport en tasques organitzatives i elaborarà els resums audiovisuals de la fira per posteriorment penjar-los al lloc web del MAC.


 

Concretament hi haurà 12 becaris amb conveni de col·laboració educativa amb TCM Audiovisual, fent tasques de:

 

-         Suport logístic de la fira

-         Suport en l’organització

-         Enregistrament de les ponències

-         Vídeo resum de les entrevistes fetes als ponents de la fira

-         Reportatge de la fira, que inclou entrevistes a les personalitat que visitin la fira.

 

Per això s’ha signat un conveni amb el Consorci Audiovisual MAC per tal de reproduir aquest format de participació que va començar el 2008.

 

A l’estand del TCM Audiovisual s’hi podrà trobar informació del Parc Tecnocampus Mataró-Maresme, de les seves escoles universitàries i serveis. L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i la presidenta de la Fundació TCM Audiovisual, Alícia Romero, han assistit avui a la inauguració de la fira, presidida pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Treserras..

 

TCM Audiovisual també participarà a la fira, dins la programació, amb una intervenció de presentació de la fundació i de les seves línies de treball.

 

 

Sobre l'Audiovisual MAC



Les nou edicions ja celebrades avalen l'Audiovisual MAC com a l'únic esdeveniment d'aquestes característiques existent en l'àmbit europeu, tant per la seva capacitat de generar negoci en el sector tecnològic com pel foment de la producció i l'intercanvi de continguts.



L'Audiovisual MAC és també un punt de trobada i reflexió. Els professionals, a més de visitar la fira tecnològica i el mercat de continguts, poden assistir a les ponències i/o participar en les reunions de treball que durant els dos dies es desenvolupen al voltant dels temes que afecten al sector.



També s’organitzen sessions de pitching i es lliuren els premis Audiovisual MAC, creats amb l'objectiu d'incentivar la producció, la qualitat i la innovació en el sector audiovisual. A més, se celebra la segona edició de la Mostra de Programes de TV de Proximitat.