Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fundació TCM Audiovisual participa en la Fira MAC de Granollers

Escoltar

La Fundació TCM Audiovisual participa en la Fira MAC de Granollers

Hi col·laboren alumnes de les dues escoles universitàries de Mataró

Avui i demà, 27 i 28 de maig, té lloc a Granollers la 10a edició de l’Audiovisual MAC 09 (Mercat Audiovisual de Catalunya). Com a Centre Tecnològic Audiovisual reconegut per ACC10, la Fundació TCM Audiovisual (que impulsa la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme) hi participa activament amb un estand propi. A més, per mitjà d'alumnes de la Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT) i l'Escola Universitària del Maresme (EUM) la fundació donarà suport en tasques organitzatives i elaborarà els resums audiovisuals de la fira per posteriorment penjar-los al lloc web del MAC.


 

Concretament hi haurà 12 becaris amb conveni de col·laboració educativa amb TCM Audiovisual, fent tasques de:

 

-         Suport logístic de la fira

-         Suport en l’organització

-         Enregistrament de les ponències

-         Vídeo resum de les entrevistes fetes als ponents de la fira

-         Reportatge de la fira, que inclou entrevistes a les personalitat que visitin la fira.

 

Per això s’ha signat un conveni amb el Consorci Audiovisual MAC per tal de reproduir aquest format de participació que va començar el 2008.

 

A l’estand del TCM Audiovisual s’hi podrà trobar informació del Parc Tecnocampus Mataró-Maresme, de les seves escoles universitàries i serveis. L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i la presidenta de la Fundació TCM Audiovisual, Alícia Romero, han assistit avui a la inauguració de la fira, presidida pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Treserras..

 

TCM Audiovisual també participarà a la fira, dins la programació, amb una intervenció de presentació de la fundació i de les seves línies de treball.

 

 

Sobre l'Audiovisual MAC



Les nou edicions ja celebrades avalen l'Audiovisual MAC com a l'únic esdeveniment d'aquestes característiques existent en l'àmbit europeu, tant per la seva capacitat de generar negoci en el sector tecnològic com pel foment de la producció i l'intercanvi de continguts.



L'Audiovisual MAC és també un punt de trobada i reflexió. Els professionals, a més de visitar la fira tecnològica i el mercat de continguts, poden assistir a les ponències i/o participar en les reunions de treball que durant els dos dies es desenvolupen al voltant dels temes que afecten al sector.



També s’organitzen sessions de pitching i es lliuren els premis Audiovisual MAC, creats amb l'objectiu d'incentivar la producció, la qualitat i la innovació en el sector audiovisual. A més, se celebra la segona edició de la Mostra de Programes de TV de Proximitat.