Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La gent gran de l’Escorxador tindrà un nou casal a la planta baixa dels habitatges públics de Can Gassol

Escoltar

La gent gran de l’Escorxador tindrà un nou casal a la planta baixa dels habitatges públics de Can Gassol

Tindrà una sala polivalent de 67 m²

El Servei d’Obres va començar la setmana passada els treballs d’adequació del local de titularitat municipal situat a la planta baixa del bloc d’habitatges construïts per PUMSA a l’àmbit de Can Gassol, amb façana al carrer de Floridablanca. El local s’habilita per ubicar-hi un equipament destinat a la gent gran.

 

El nou casal vol fomentar la participació de la gent gran i complementar les necessitats del barri de l’Escorxador. D’aquesta manera, l’equipament preveu una sala polivalent, una aula d’informàtica i una altra aula per realitzar activitats formatives i culturals, una zona lúdica, una zona de serveis, un magatzem i un despatx situat de manera que farà les funcions de control d’accés al recinte.

 

L’accés principal a l’equipament municipal serà a nivell de la vorera, pel carrer de Floridablanca. La superfície total construïda és de 242 m², mentre que la superfície total útil és de 213 m².

  

Distribució del local

 

L’estança més gran serà la sala polivalent, de planta rectangular i de 67 m². La zona del magatzem servirà com a complement per a les activitats del casal. Les aules d’activitats formatives estan delimitades pel passadís central i queden cobertes per un parament transparent.

 

Les obres estan adjudicades a l’empresa Construcciones, Aplicaciones y Refuerzos, SA, per un import de 237.500 €, i tenen una durada prevista de 6 mesos.

 

Els treballs estan finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament durà a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació de 582 llocs de treball.