Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Memòria 2008 de l’Ajuntament recull les xifres sobre l’activitat dels serveis, empreses i societats municipals

Escoltar

La Memòria 2008 de l’Ajuntament recull les xifres sobre l’activitat dels serveis, empreses i societats municipals

L’Ajuntament de Mataró ha confeccionat la memòria sobre l’activitat desenvolupada al 2008 pels diferents serveis municipals, document que inclou també, per primera vegada, l’activitat de les diferents empreses i societats municipals. La memòria es pot consultar al web municipal.

 

El document desenvolupa els seus continguts segons les diferents àrees de l’Ajuntament, i especifica quina és la missió de cadascun dels serveis, quins han estat els objectius, quins programes s’han desenvolupat durant l’any i quin són els indicadors que permeten avaluar-ne l’actuació.

 

Entre els projectes i actuacions rellevants que l’Ajuntament va dur a terme al 2008, figuren a la memòria la construcció de nous equipaments educatius (CEIP Maria Mercè Marçal i CEIP Montserrat Solà, entre d’altres); el pla de xoc per a la millora de l’èxit escolar a secundària; les noves esteses de la xarxa de fibra òptica; la finalització d’aparcaments com el de la ronda de Rafael Estrany o el carrer de Carlemany, entre d’altres), i la posada en marxa de nous plans integrals.

 

La memòria conté dades sobre l’activitat regular dels diferents serveis. Per exemple, durant l’any passat 3.387 persones van iniciar un itinerari ocupacional al Servei d’Ocupació; els serveis d’atenció domiciliària van atendre 1.413 usuaris; es van atendre 4.466 demandes de mediacions interculturals; hi va haver 8.341 beneficiaris del Carnet Blau, amb 665 noves altes; i la temporada de teatre i dansa va tenir 6.399 espectadors.

 

Millorar la presa de decisions

 

Aquest és el segon any que l’Ajuntament recull en una única memòria les actuacions desenvolupades pels diferents serveis municipals i, a partir d’ara, també la feina feta per les empreses i societats municipals. La memòria és una eina desenvolupada en el marc del Pla de Qualitat de l’Ajuntament per a la millora dels serveis municipals, un dels compromisos establerts per l’actual Acord de govern.

 

Precisament, el primer objectiu del Pla de Qualitat és conèixer l’activitat dels diferents departaments i rendir comptes al ciutadà sobre els mateixos, per poder disposar de les eines necessàries per millorar la presa de decisions.