Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pista per a usos lúdics del parc de Cerdanyola estrena nou paviment de formigó

Escoltar

La pista per a usos lúdics del parc de Cerdanyola estrena nou paviment de formigó

L’actuació permet ampliar el ventall d’activitats que es poden fer a l’espai

El Servei d’Obres de l’Ajuntament va acabar a finals de juliol els treballs de pavimentació de la zona lúdica situada sobre l’aparcament soterrani del parc de Cerdanyola. Aquesta actuació permetrà ampliar el ventall d’actes que es poden programar en aquest espai, que està situat just davant de l’escenari.

 

La zona pavimentada ocupa una superfície de 1.500 m², que abans era de sauló amb unes tires de llamborda de granet. El nou paviment és de formigó i les tires de llamborda s’han substituït per tires de pedra natural de marbre blanc polit. En el perímetre inferior de l’espai s’han col·locat reixes de recollida d’aigües que van connectades al clavegueram.

 

Les obres han estat executades per l’empresa Nietos de García Cano, SL, i han tingut una durada prevista de 3 mesos. El pressupost d’adjudicació va ser de 110.400 € (IVA inclòs).

 

Les obres de pavimentació de la zona lúdica per a usos socials del parc de Cerdanyola estan finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament està duent a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació de prop de 700 llocs de treball.