Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra visiten més de dos mil establiments per informar-los sobre temes de seguretat

Escoltar

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra visiten més de dos mil establiments per informar-los sobre temes de seguretat

També se’ls hi ha lliurat un tríptic amb els consells

La Policia Local, el Cos Mossos d’Esquadra de l’ABP de Mataró i l’Institut Municipal de Promoció Econòmica a Mataró (IMPEM), amb la col·laboració de la Unió de Botiguers, han desenvolupat al llarg de dos mesos una campanya informativa adreçada als comerciants i industrials, en la qual s’han facilitat consells de seguretat per prevenir la comissió de fets delictius als respectius àmbits d’activitat.



L’IMPEM i la Unió de Botiguers van notificar als industrials i comerciants de Mataró la realització de la campanya per part dels dos cossos policials, sol·licitant així mateix la seva col·laboració en la facilitació de les dades de les alarmes per actualitzar la base de dades corresponent.


Així, des del dia 1 d’abril fins al passat dia 5 de juny, el Servei de Policia de Barri de la Policia Local i el Servei de Relacions amb la Comunitat i Proximitat del Cos Mossos d’Esquadra van visitar 2.307 comerciants i industrials, als quals se’ls hi va trametre uns consells de seguretat i se’ls hi va lliurar un tríptic amb aquestes mesures.

 

Una de les consignes més importants d’aquesta campanya ha estat indicar que si observen qualsevol persona amb actitud sospitosa en els seus negocis no han de dubtar en comunicar-ho als cossos de seguretat. Per aquest motiu, en cada visita realitzada es va facilitar el número d’agent i els telèfons de les comissaries i els correus electrònics de les unitats.