Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Ruta Puig i Cadafalch Mataró – Argentona estarà present a la Fira modernista de Terrassa

Escoltar

La Ruta Puig i Cadafalch Mataró – Argentona estarà present a la Fira modernista de Terrassa

També promocionarà la resta de rutes, visites guiades i audioguies de Mataró

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) participarà aquest cap de setmana conjuntament amb l'Ajuntament d'Argentona en la setena edició de la Fira de ciutats modernistes de Terrassa. L’IMPEM assistirà a la mostra promocionant la ciutat de Mataró a partir de la Ruta modernista Puig i Cadafalch Mataró-Argentona.


 

L’objectiu d’aquesta fira és donar a conèixer les ciutats de Catalunya que tenen un destacat patrimoni modernista: la ruta industrial i modernista de Terrassa, el modernisme a l’Alt Berguedà, el modernisme d’estiueig al Vallès Oriental, entre d’altres. Per tal de fer més atractiva la fira, l’ambientació, les atraccions, les exposicions i les activitats estaran ambientades en el període històric comprès entre finals dels segle XIX i començament del segle XX.

 

Així, del 9 al 10 de maig, Mataró estarà present a la fira de Terrassa amb una parada semblant a les utilitzades en les fires i mercats del 1900: una estructura de fusta, tendals de roba de cotó i mostradors frontals de fusta. Cada estand a més estarà decorat amb elements i imatges que facin referència a l’època del modernisme o que en recreïn l’ambient.

 

A més de la Ruta Puig i Cadafalch Mataró – Argentona, l’IMPEM donarà a conèixer tota l’oferta de rutes i visites guiades i audioguiades que es poden realitzar a Mataró durant tot l’any així com a l’oferta gastronòmica, comercial i d’oci i lleure de la ciutat.

 

La Fira de ciutats modernistes estarà oberta d’11 a 14 h i de 17 a 21 h al Raval de Montserrat i carrers de l’entorn de Terrassa i com a novetat es realitzaran demostracions d’oficis artesanals.