Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles bressol municipals reben 927 sol·licituds

Escoltar

Les escoles bressol municipals reben 927 sol·licituds

El curs 2009-2010 es posa en marxa la nova EB Els Garrofers

L’Institut Municipal d’Educació (IME) va publicar ahir les llistes definitives amb l’alumnat admès a les nou escoles bressol municipals (una més que l’any passat). Per al curs 2009-2010, s’han presentat 927 sol·licituds, 3 més que en el darrer curs.


 

El període de preinscripció a les escoles bressol va tenir lloc entre el 4 i el 15 de maig. El 22 de maig es van publicar les sol·licituds baremades i del 25 al 27 de maig es va donar la possibilitat de presentar reclamacions.

 

Per al curs 2009-2010 s’ofereixen 581 places per a nous alumnes, entre les de jornada completa i mitja jornada. El número de places finals cobertes dependrà de la selecció d’horaris que facin les famílies admeses en el moment de la matriculació.

 

El nombre total de places que s’ofereixen és de 983, de les quals 402 són per als infants que ja són alumnes de les escoles bressol i continuen un curs més i la resta, 581, són per a nous alumnes. D’aquesta forma, la llista d’espera provisional és de 346 sol·licituds.

 

Aquesta llista d’espera s’acostuma a reduir quan comença el període de matriculació, el 8 de juny, per les renúncies i baixes que es produeixen. Les llistes es poden consultar a la web municipal en l’apartat L’Educació.

 

La novetat d’aquest any és la posada en funcionament d’una nova escola bressol, Els Garrofers (carrer de Josep M. de Sagarra, 5), que ofereix 120 places. En aquest centre s’ofereixen dues places al matí i dues a la tarda de mitja jornada en els grups de 0-1. Demà dijous aquest centre farà la jornada de portes obertes de 17 a 19.30 h.

 

I també per primera vegada a les escoles bressol Tabalet i Els Garrofers a la franja d’1-2 i de manera experimental dels tres grups que hi ha a cada centre, un es desdobla en dos: 13 places de mitja jornada al matí i 13 seran de jornada de tarda.

 

 

Matriculació

 

El període de matriculació per als infants admesos comença el 8 de juny. Les famílies rebran per correu la informació sobre la documentació necessària per fer el tràmit. Durant el procés de matriculació, es podrà recollir la sol·licitud per accedir als ajuts i beques a les escoles bressol. El termini de presentació de les sol·licituds serà del 29 de juny al 10 de juliol a les oficines de l’Institut Municipal d’Educació (Baixada de les Figueretes, 1, 2n).