Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MaresmeDigital TV guanya el Premi Innova de la Diputació de Barcelona

Escoltar

MaresmeDigital TV guanya el Premi Innova de la Diputació de Barcelona

El programa "Traç" finalista en el Premi Miramar

MaresmeDigital TV va rebre dissabte passat, 23 de maig, el premi Innova de tecnologies de la informació, en l’apartat de noves tecnologies, en el marc de la Festa de la Comunicacó Local organitzada per la Diputació de Barcelona. El guardó és un dels Premis de Comunicació Local atorgats per la Diputació, que aquest any arribaven a la seva 28a edició coincidint amb el 10è aniversari de lamalla.cat i de la Xarxa de Televisions Locals, i el 15è aniversari de COMRàdio.

 

El premi ha destacat el sistema audiovisual multiplataforma sobre el qual se sustenta MaresmeDigital TV, que permet que uns mateixos continguts es puguin veure per televisió, per Internet, pel mòbil o altres mitjans audiovisuals. Van rebre el premi el president del Consorci Digital Mataró Maresme, Joan Antoni Baron, i el seu director gerent, Jordi Marin.

 

Per la seva banda el programa cultural “Traç”, que MaresmeDigital TV emet cada dijous a les 22h i recull l'actualitat cultural de la nostra comarca, va ser finalista al premi Miramar de televisions locals al millor programa de televisions de poblacions majors de 50.000 habitants.

 

Mitjà públic comarcal

 

MaresmeDigital TV és el mitjà de comunicació audiovisual públic de la comarca. El Consorci Digital Mataró Maresme està format pels ajuntaments del centre i sud del Maresme. Els continguts de MaresmeDigital TV són gestionats per Mataró Audiovisual.