Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull la Copa de Clubs d’atletisme

Escoltar

Mataró acull la Copa de Clubs d’atletisme

Se celebrarà a l’Estadi Municipal d’Atletisme el dimarts 4 d’agost

El proper dimarts 4 d’agost tindrà lloc la sisena edició de la Copa de Clubs a l’Estadi Municipal d’Atletisme (carretera de Cirera, s/n). El campionat està organitzat per la Real Federació Espanyola d’Atletisme, la secció d’atletisme del Futbol Club Barcelona i la col·laboració del Centre Atlètic Laietània i l’Institut d’Esports (IE). Hi participaran 8 equips de categoria masculina i 8 de femenina.


 

En aquest campionat, que es va celebrar l’any passat a Alacant, hi participen els primers clubs classificats en la Divisió d’Honor del Campionat de Clubs 2009, el club organitzador i els 4 millors clubs segons la puntuació de marques de la temporada. Així, els clubs participants són els següents: Pto. Alicante OHL, FC Barcelona, AD Marathon, Fent Camí Mislata, Ourense - AC Postal, SG Pontevedra, ISS – L’Hospitalet i Playas Castellón en categoria masculina; Pto. Alicante OHL, Playas Castellón, FC Barcelona, AD Marathon, Simply – Scorpio 71, Agrupació Atlètica de Catalunya, Scania – Navarra i València Terra i Mar, en categoria femenina.

 

Al llarg del dia es faran 40 proves: 100, 200, 400, 800, 1.500, 3.000, 110/100 tanques, 400 tanques, 3.000 obstacles, 5.000 marxa, altura, perxa, longitud, triple, pes, disc, martell, javelina, 4 x 100, i 4 x 400. La primera prova tindrà lloc a les 18 h i la darrera s’iniciarà a les 23.50 h.

 

Aquesta tarda, a les 19 h a la Sala d’Actes de Can Palauet, representants de l’IE, el FC Barcelona, el CA Laietània i la Real Federació Espanyola d’Atletisme presentaran la nova edició de la Copa de Clubs.