Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró aporta 9.000 euros a la campanya d’ajut humanitari a Gaza

Escoltar

Mataró aporta 9.000 euros a la campanya d’ajut humanitari a Gaza

S’emmarca en el Pla Director de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament

L’Ajuntament de Mataró farà una aportació de 9.000 euros al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament amb l’objectiu de sumar-se a la campanya “Resposta a la crisi humanitària a Gaza”. L’aportació extraordinària es va aprovar la setmana passada per Decret.


El Fons Català de Cooperació ha fet una crida als municipis associats, un dels quals és Mataró, per participar en aquesta campanya davant la situació de crisi humanitària que està patint la població civil de la franja de Gaza des del passat 27 de desembre. El conflicte ja ha causat centenars de víctimes civils, entre elles molts infants. El Ple de l’Ajuntament també va aprovar el passat gener una declaració institucional de rebuig a la situació a la franja de Gaza.

 

L’aportació econòmica s’emmarca en el Pla Director de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament que recull el compromís de l’Ajuntament de Mataró a canalitzar la voluntat de la ciutadania per col·laborar en situacions d’emergència humanitària, sobretot en aquelles zones on hi ha establerts vincles importants. En aquest sentit, l’Ajuntament de Mataró ha col·laborat, al llarg d’aquests anys, en les campanyes impulsades pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per col·laborar amb la població de diferents indrets del món.