Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró inaugura la reurbanització del carrer d’Amàlia

Escoltar

Mataró inaugura la reurbanització del carrer d’Amàlia

El vial estrena nou paviment a un sol nivell

El primer tinent d'alcalde, Ramon Bassas, va inaugurar diumenge, 19 d’abril, la reurbanització del carrer d’Amàlia, que ha estrenat nou paviment a un sol nivell. Les obres que s’han dut a terme al carrer també han suposat la millora dels serveis existents.


 

El carrer d’Amàlia està situat entre els carrers del Torrent i la Muralla del Tigre. La inauguració va començar a les 12.00 h amb els parlaments oficials, i després va tenir lloc una festa infantil.

 

Les obres van començar el passat octubre. L’obra ha afectat a una superfície de 750 m² de carrer. L’empresa municipal Aigües de Mataró ha renovat la xarxa de clavegueram i aigua potable, mentre que el Servei d’Obres de l’Ajuntament s’ha fet càrrec de la urbanització.

 

S’han construït nous embornals sifònics per a la recollida de l’aigua superficial del carrer, que s’han connectat als pous existents i a nous pous de registre. També s’han substituït els claveguerons dels edificis.

 

Pel que fa a la pavimentació, s’han utilitzat diferents materials per diferenciar la calçada de l’àmbit de voreres.

 

També s’han soterrat les línies elèctriques, s’han instal·lat noves caixes de derivació i s’han soterrat els encreuaments dels carrers. També s’han substituiran els punts de llum per un nou enllumenat públic amb làmpades de vapor de sodi d’alta pressió, que té un rendiment econòmic i energètic òptim.

 

Els treballs d’urbanització els ha efectuat l’empresa adjudicatària García Cano e Hijos, SA, per un import de 119.317,84 €. La renovació del clavegueram i la xarxa d’aigua potable ha suposat una inversió de prop de 135.000 € a càrrec d’Aigües de Mataró.