Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró promociona les seves rutes modernistes a la II Fira Mercat Modernista de Canet de Mar

Escoltar

Mataró promociona les seves rutes modernistes a la II Fira Mercat Modernista de Canet de Mar

La fira de Canet de Mar se celebra els dies 11, 12 i 13 de setembre

 


L’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) participarà els dies 11, 12 i 13 de setembre en la segona edició de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar. Durant aquest cap de setmana, Canet de Mar es trasllada a finals del segle XIX i principis del XX per reviure l’època modernista amb diferents activitats: mercat d’artesans amb 80 parades, tallers d’oficis, ambientació dels carrers, rutes modernistes pel centre històric, espectacles d’animació al carrer, menús i degustacions modernistes, plantada de gegants, cercaviles, II Fira de dibuix i pintura, activitats per a nens i joves, revetlles tradicionals, teatre modernista al carrer, exposicions,etc.

                                      

Mataró hi serà present a l’Espai Ciutats Modernistes, situat a la plaça Universitat, per promocionar les dues rutes modernistes de la ciutat: la ruta “El Modernisme a Mataró” i la Ruta “Puig i Cadafalch Mataró – Argentona”. Aquestes dues rutes formen part de l’oferta de rutes turístiques impulsades des de l’IMPEM per a promocionar la ciutat, i que enguany per primer cop poden realitzar-se durant tot l’any i no només durant l’estiu.

 

L’horari de la Fira Mercat és el dia 11 de setembre, de 17 a 21 h i els dies 12 i 13 de setembre d’11 a 14:30h i de 17 a 21 h.