Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró sol·licita formar part de l’espai geogràfic de la Denominació d’Origen Alella

Escoltar

Mataró sol·licita formar part de l’espai geogràfic de la Denominació d’Origen Alella

Permetrà estimular l’activitat econòmica del sector turístic

El Ple d’ahir va aprovar la sol·licitud de l’Ajuntament per tal d’adherir-se a l’espai geogràfic de la Denominació d’Origen Alella.


 

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Alella, creat el 1953, té entre els seus objectius la potenciació de l’enoturisme i de les poblacions vinculades al seu territori i la preservació patrimonial natural. Aquesta iniciativa és una oportunitat que pot ser el punt de partida d’un ampli ventall d’actuacions turístiques per a Mataró i la comarca del Maresme.

 

Mataró és una ciutat mediterrània que té vinculacions importants amb la producció i comercialització vinícola, amb tradició agrícola i amb un important llegat històric, cultural i patrimonial. En aquest sentit, l’adhesió a l’espai geogràfic de la Denominació d’Origen Alella permetrà estimular encara més l’activitat econòmica del sector turístic, impulsant a través de l’enoturisme les possibilitats que ofereix Mataró en els àmbits del turisme, l’esport, la cultura, la gastronomia, el comerç, l’oci i el lleure.

 

Aquesta adhesió és imprescindible perquè qualsevol explotació agrària de Mataró que estigui interessada a associar-se a la Denominació d’Origen Alella ho pugui fer.