Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prohabitate Mataró realitza el sorteig per adjudicar els habitatges de protecció oficial del carrer de Cosme Churruca

Escoltar

Prohabitate Mataró realitza el sorteig per adjudicar els habitatges de protecció oficial del carrer de Cosme Churruca

La societat municipal Prohabitatge Mataró, SA efectuarà, divendres 10 de juliol, el sorteig per adjudicar els 9 habitatges en règim de protecció oficial a preu concertat del carrer de Cosme Churruca. L’acte tindrà lloc a les 13 h al Centre Cívic Pla d’en Boet davant de notari.


 

Els habitatges han estat promoguts per l’empresa municipal de Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA), i seran gestionats per la seva filial, Prohabitatge Mataró, SA.

 

Es tracta d’un edifici que fa cantonada, de planta subterrània amb garatge, local en planta baixa i tres plantes amb pis amb 15 habitatges, dels quals 9 són de protecció oficial en règim concertat.

 

La promoció dels habitatges, que s’adjudiquen amb plaça d’aparcament i traster vinculats, han rebut 16 sol·licituds.

 

Es poden consultar les llistes definitives d’admesos i exclosos, als següents punts d’informació:

-        Oficines d’Atenció Ciutadana

-        Centres cívics

-        al Casal de Joves de la plaça d’Espanya (SIDRAL)

-        a les oficines de la societat municipal Prohabitatge Mataró (carrer de Pablo Iglesias, 63, 1a planta, despatx 5)

-        www.mataro.cat

-        www.grup-pumsa.cat

 

 

Tria de l’habitatge

 

Un cop realitat el sorteig, els adjudicataris rebran els plànols de l’edifici per tal que puguin estudiar les característiques dels habitatges.

 

Abans del 20 de juliol es convocarà els sol·licitants per escollir els pisos sobre plànol, respectant l’ordre del sorteig, i per formalitzar la reserva.

 

La signatura dels contractes es realitzarà abans del 31 de juliol, coincidint amb el primer pagament a compte per part dels adjudicataris.