Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA adjudica les obres de tancaments i coberta dels edificis de Serveis a la Innovació del parc TecnoCampus Mataró-Maresme

Escoltar

PUMSA adjudica les obres de tancaments i coberta dels edificis de Serveis a la Innovació del parc TecnoCampus Mataró-Maresme

El Consell d’Administració de l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, S.A (PUMSA), va adjudicar el passat 28 d’abril les obres relatives als tancaments (façanes i portam exterior) i coberta dels edificis de Serveis a la Innovació de la nova seu de TecnoCampus Mataró-Maresme a l’empresa Constructora San José S.A.

  

Amb l’adjudicació d’aquestes obres, es dóna un pas més en la construcció de la nova seu del parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme. Es tracta de la realització dels tancaments complets de les dues torres dels edificis de Serveis a la Innovació –que inclou la construcció de les façanes i la col·locació de les portes i finestres dels exteriors de l’immoble– així com la construcció de la coberta.

 

Les obres s’han adjudicat amb un pressupost de 3.943.236,26 euros, IVA inclòs, i començaran abans de finalitzar l’estructura de l’immoble, actualment en construcció. La finalització d’aquesta fase es preveu per al desembre de 2009

 

D’aquesta manera, les últimes fases d’edificació de l’estructura i l’inici dels tancaments i la coberta coincidiran en el temps per assegurar la continuïtat dels treballs de construcció de la nova seu del parc, per tal que aquest estigui totalment finalitzat durant el tercer trimestre del 2010.

 

Actualment, s’està construint l’estructura del conjunt d’edificis dels Serveis de la Innovació. Aquest conjunt d’edificis allotjarà la preincubadora i la incubadora d’empreses, les empreses que hi lloguin espais i el Centre de Congressos i reunions.

 


L’Edifici del Coneixement

 

L’Edifici del Coneixement (on hi haurà les dependències universitàries i el centre tecnològic CETEMMSA) ja compta amb l’estructura finalitzada. I aquesta setmana ja han començat a fer les obres de tancaments i la coberta.

 

A aquest immoble, amb una superfície de 14.800m², s’hi traslladaran els dos centres universitaris que ja actualment s’han integrat en la fundació pública TecnoCampus Mataró-Maresme (l’Escola Universitària Politècnica de Mataró i l’Escola Universitària del Maresme). També s’hi ubicarà el centre tecnològic CETEMMSA.

 

L’edifici també es completarà amb un aparcament soterrani i semisoterrani, restaurant, comerços, biblioteca, plató i d’altres serveis complementaris.

 

Aquests immobles són els que conformen el parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme.

  

Properes actuacions

 

Recentment s’han licitat diversos treballs del procés constructiu de la nova seu del TecnoCampus Mataró-Maresme, la part referent a les divisions i tancaments interiors dels dos edificis, que està pendent d’adjudicar, i la part referent a les instal·lacions mecàniques i elèctriques, i el seu manteniment, que encara es troba en fase de licitació.

 

Els últims treballs que es realitzaran i que completaran el parc científic i de la innovació consistiran en les obres d’urbanització dels espais públics, que es preveuen licitar al mes de juny.