Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el Fòrum Innova 360º de Mataró per promoure noves iniciatives empresarials en tres àmbits estratègics

Escoltar

Torna el Fòrum Innova 360º de Mataró per promoure noves iniciatives empresarials en tres àmbits estratègics

Tindrà lloc entre el 19 i 22 de novembre a l'Espai Firal del Parc Central

El Fòrum Innova 360º celebrarà la segona edició entre els dies 19 i 22 de novembre al Nou Parc Central de Mataró. En la segona edició, el fòrum s'allarga un dia (fins diumenge) i la programació tindrà especial cura a segmentar els públics. Els dos primers dies, dijous i divendres, el fòrum se centrarà en el públic professional, amb xerrades i activitats centrades en tres sectors que tenen una especial rellevància: TIME (TIC i Media), la nanotecnologia i la salut i dependències. Es tracta de tres sectors que tindran un especial protagonisme en el nou edifici del Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus Mataró-Maresme, que entrarà en funcionament el tercer trimestre del 2010. A més, dimecres tindrà lloc la Nit amb Visió a la Sala Privat durant la qual s’entregaran els Premis Cre@tic a les millors iniciatives empresarials relacionades amb la tecnologia i la innovació.


 

Dissabte a la tarda i diumenge al matí, el fòrum s'obre a la ciutat amb activitats pensades per a tots els públics. Destaquen entre altres iniciatives els tallers per acostar a la ciutadania nous instruments digitals (Mogulus, Skype, Podcasting, Ubuntu), o la jornada "Seguretat de menors a Internet", en què destacats especialistes debatran com es pot fer que els menors usin les noves eines digitals sense córrer riscos per a la seva intimitat, per exemple quan accedeixen a xarxes socials. També hi haurà activitats infantils amb un component innovador i una demostració d'innovació en un àmbit tradicional com és la perruqueria, a càrrec dels gremis de la ciutat i la comarca.

 

El Fòrum Innova 360º és una iniciativa de l'Ajuntament de Mataró, que promou l'esdeveniment a través de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró, i de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme. El TecnoCampus Mataró-Maresme tindrà un estand en el fòrum, on juntament amb l'empresa municipal d’urbanisme PUMSA exposarà a través d'un innovador món virtual en 3D la transformació econòmica que viurà la façana marítima de Mataró amb el desenvolupament del Parc TecnoCampus Mataró-Maresme i la zona de negocis del Rengle.

 

El programa del Fòrum Innova 360º compta amb la complicitat d'una trentena d'institucions, que han participat en l'elaboració del programa, i que en alguns casos també donen suport econòmic a l'esdeveniment. Així, a banda de les sessions dedicades a TIME (TIC i Media), nanotecnologia i la salut i les dependències, es faran tot un seguit de sessions anomenades transversals en les quals els empresaris i emprenedors poden descobrir nous mercats per internacionalitzar-se, sistemes per protegir la seva marca o oportunitats de futur per a la indústria del segle XXI.

 


La pàgina web creada per Innova 360º (http://www.innova360.cat) permet conèixer detalladament tota la programació i inscriure's a les diferents jornades.