Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TV3 convoca càstings per participar en la sèrie “La Riera” al Teatre Monumental

Escoltar

TV3 convoca càstings per participar en la sèrie “La Riera” al Teatre Monumental

Se’n faran per a figurants i per a actors i actrius amateurs

El proper divendres 20 de novembre el Teatre Monumental acollirà els càstings de figurants per a “La Riera”, el nou serial de TV3 que substituirà “El cor de la ciutat”, i que es rodarà en diferents indrets del Maresme, entre els quals hi ha Mataró.


 

El càsting serà obert a tothom, i es realitzarà de les 10 fins a les 14 h i de les 16 fins a les 20 h. Els únics requisits per participar al càsting són: tenir més de 16 anys, residir a la comarca del Maresme i tenir disponibilitat horària als matins. Els participants hauran d’omplir una fitxa amb les seves dades i se’ls atorgarà un número per efectuar el càsting de manera ordenada.

 

Amb anterioritat ja s’hauran celebrat els càstings corresponents a un sector teatral amateur de la població. Les tardes d’avui dilluns i demà dimarts, també al Teatre Monumental, actors i actrius amateurs de la ciutat participaran en un càsting concertat prèviament amb els interessats. La gestió d’aquest càsting l’ha dut a terme l’Aula de Teatre de Mataró, des d’on s’ha convocat els diferents col·lectius que treballen en el camps de les arts escèniques de la ciutat.

 

TV3 també farà una convocatòria per participar al càsting de figurants des del programa “Divendres”, presentat pel mataroní Espartac Peran, en la seva emissió del dimecres 18.