Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró contractarà l’adjunt a gerència com a part del procés de substitució de l’actual director-gerent

Escoltar

Aigües de Mataró contractarà l’adjunt a gerència com a part del procés de substitució de l’actual director-gerent

Llorenç Alerm es perfila com a substitut de Rafael Montserrat

Aigües de Mataró S.A. té previst cobrir el càrrec d’adjunt a gerència per facilitar la substitució de Rafael Montserrat al front de la societat municipal. La nova contractació, que es va donar a conèixer ahir a la Junta de Portaveus, es farà efectiva en els propers dies.

 

Les competències per designar i aprovar la contractació del nou adjunt corresponen a la gerència de la companyia. Per ocupar el càrrec es preveu designar Llorenç Alerm (1965), doctor en Ciències Químiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, Alerm és Director Tècnic de la Divisió de Serveis Urbans de la companyia TRADEBE. També ha ocupat diferents càrrecs relacionats amb la gestió de residus i el sanejament d’aigües a l’Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics i Tractament de Residus de l’Àrea Metropolitana i al Consell Comarcal del Maresme.

 

Es preveu que al proper juny Rafael Montserrat abandoni el càrrec de director-gerent d’Aigües de Mataró per jubilació. La contractació del nou adjunt té com objectiu precisament fer un traspàs més eficient de les tasques del director-gerent. El nomenament del futur gerent correspondrà a la Junta General d’Aigües de Mataró, integrada pels mateixos representants del Ple, com a càrrec de lliure designació.